fbpx

PERHATIAN: Khas untuk yang ada masalah lutut dan sendi. Ini berita baik untuk anda.

PERHATIAN!!

TERBONGKAR! BAGAIMANA KAMI BERJAYA BANTU SELESAIKAN 20,000++ MASALAH SENDI LUTUT

DENGAN HANYA GUNA SPRAY NI…

Apply je kat lutut, terus rasai perbezaan selepas 2 minit. Lagi Jimat. Tak percaya? Tonton video di bawah SEKARANG!

“Produk untuk sakit lutut paling berkesan saya pernah cuba, 2 tahun menderita, kini dah boleh solat macam biasa”

Kenal Pasti Masalah Anda

Adakah anda perasan atau kerap mengalami masalah?

+ Lutut kelihatan Lebam.
+ Sukar untuk menggerakkan lutut.
+ Lutut terasa lemah dan kurang stabil ketika berdiri lama.
+ Lutut berbunyi ketika berjalan ataupun ketika dibengkokkan ketika duduk/bersila.
+ Terasa sakit bila terlalu lama bercangkung

Jika Ya, Baca Ini Sampai Habis..

Saya dah bantu ratusan pesakit yang mengalami masalah berkaitan saraf & sendi. Kami hasilkan dari fomulasi 10 ramuan herba yang sangat berkesan untuk rawatan bagi masalah otot dan saraf dan telah diamalkan oleh perubatan tradisional dengan pelbagai kaedah.

Bagaimana Have Membantu Masalah Sakit Lutut Anda ?

Have, produk yang bersifat minyak dihasilkan melalui nano-teknologi, molekul minyak yang sangat halus, hingga mampu diserapkan kedalam lapisan kulit anda dalam tempoh masa yang singkat.

Cara Guna Disarankan

Kesan boleh dirasai 2-3 minit selepas semburan

Adakah Produk Ini Selamat ? Ya.!!

KKM dari Kementerian Kesihatan Malaysia
Mendapat Sijil Kelulusan Halal(JAKIM)
Ujian Makmal Antarabangsa Disahkan selamat tidak mengandungi bahan berbahaya

Betul ke Have Herbal Spray ni berkesan?

5/5

Lihat apa kata pengguna kami selepas guna have ni.. 

Hari ni anda SANGAT SANGAT BERTUAH bila anda order sekarang!

Jika anda order sekarang, kami ada tawaran 6 Freegift bernilai sehingga RM191.90 secara PERCUMA.

Bonus-bonus ini akan diberi hanya jika order di laman ini sahaja. Anda akan dapat semua bonus ini HANYA jika anda order sekarang.​

Freegift #1 - Free Postage

Bernilai RM10

Freegift #1 - Free Sejadah Tebal

Bernilai RM69

Freegift #1 - Free Accupressure Pad

Bernilai RM29.90

Freegift #1 - Free Detox

Bernilai RM15

Freegift #1 - Free Sanitizer Pocket

Bernilai RM8

Freegift #1 - Free Have 1

Bernilai RM60

Produk ini mempunyai jaminan wang kembali 100% tanpa banyak soal.

Kami sangat yakin Have Herbal Spray mampu membantu untuk melegakan masalah lutut. Sudah tiba masanya untuk anda katakan YA untuk kembali sihat dan cergas secara ‘natural’.

Oleh sebab itu, kami akan menjamin wang anda dikembalikan 100% tanpa soal sekiranya produk ini tidak dapat membantu anda dalam masa 7 hari.

Pilih pakej anda dibawah dan order sekarang sebelum terlambat!

JANGAN LEPAS PROMO INI!!!

Jom dapatkan dengan harga diskaun dan 5 bonus freegift ini, sila klik button order sekarang di bawah untuk tempahan.

Ingat, promosi ini boleh ditamatkan pada bila-bila masa. Selepas ini, anda perlu bayar RM270 dan tiada bonus akan diberikan.

Penghantaran Pantas! 1-3 hari bekerja menggunakan Kurier J&T Express.

100% Jaminan Pulangan Wang Sekiranya produk tidak berpuas hati dengan produk

100% Puas Hati Instant effect 20 saat & masalah lutut rasa perubahan.

SOALAN LAZIM

Of course boleh! HAVE Herbal Spray adalah produk berasaskan waterbased dan sangat sesuai untuk semua jenis kulit.

Produk ini tak bahaya. Semua bahan-bahan yang digunakan adalah selamat untuk digunakan dan memiliki kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia dengan nombor rujukan: NOT180701436 dan telah mendapat Halal dari JAKIM dengan nombor rujukan: MS2200:2008

Produk ni sesuai untuk semua peringkat umur, bagaimanapun kanak-kanak yang berumur 5 tahun kebawah seeloknya disapu nipis berperingkat.

Insyallah, produk ni instant effect. Kebiasaan lepas apply je 10 saat akan merasakan perubahan pada lutut. Dengan teknologi ‘Nano Herba’ yang digunakan dalam HAVE melegakan terus punca sakit lutut tanpa mengharapkan ubat tahan sakit.

Produk ni tak bahaya. Semua bahan-bahan yang digunakan adalah selamat untuk digunakan dan mematuhi piawaian dan peraturan kebangsaan melalui pensijilan dari Standard Global Services (SGS Malaysia) dengan no rujukan: CRSSAT/18/0701.

Sebotol HAVE Herbal Spray ni mengandungi 12ml dan boleh tahan 40 – 50 hari bergantung pada kekerapan penggunaan.

Proses postage mengambil masa 1-5 hari bekerja bergantung kepada lokasi penerima. Biasanya 1-3 hari dah sampai. Sekiranya barang masih belum sampai selepas 5 hari, mohon hubungi customer service kami di +6010-5583329.

Bila perlu sahaja, untuk pertama kali disarankan kerapkan spray sehingga sakit lutut alami perubahan.

Jika menggunakan produk lain yang cara penggunaannya iaitu sapuan luaran, dinasihatkan agar menggunakan secara berasingan.

Produk ni adalah berasaskan minyak dan tidak melekit. Have bertindak meresap dengan kadar pantas dan bila nak ambil wuduk tu senang sahaja, tak perlu nak basuh.

Expiry date adalah 12 bulan selepas dibuka.

Mestilah boleh. Dalam HAVE ni ada vitamin C dan Analgesik yang tinggi. Ianya bukan sahaja bersifat mencegah keradangan sendi, bahkan berkesan dalam mengurangkan sakit dan bengkak bagi pesakit penghidap osteoarthritis dan rheumatoid arthritis.

Jangan risau, just inform semula je pada kami dan kami akan gantikan semula yang baru. Mohon hubungi customer service kami di +6010-5583329

Produk ni tidak sesuai untuk kegunaan masalah dalaman terutamanya masalah yang serius, HAVE hanya sesuai untuk kegunaan masalah luaran sahaja seperti sakit sendi atau radang.

CUSTOMER SERVICE

EMAIL: biovit.shopee@gmail.com
whatsapp: +60105583329

Registered with SSM – BIOVIT EXCLUSIVE SDN. BHD. (1303088-D). All Rights Reserved.